Oktatás

Újra kapható a tanuljunk angolul - a könyváruház és a Régimódi könyvesbolt ajánlata Pallas Könyv Online

Újra kapható a  tanuljunk angolul  - a könyváruház és a Régimódi könyvesbolt ajánlata Pallas Könyv Online

Vajon lehetséges könnyen, egyszerűen és gyorsan megtanulni angolul? Válaszunk: igen, ha kellő elszántsággal, akarattal és tudásvággyal vagyunk felvértezve.

tanuljunk_angolul_nagy_pg_874_2008092281806_251.jpg

Könyvrendelés www.ingyenkonyv.hu - Pallas Könyv Online

Vajon lehetséges könnyen, egyszerűen és gyorsan megtanulni angolul? Válaszunk: igen, ha kellő elszántsággal, akarattal és tudásvággyal vagyunk felvértezve.
Az első, alapfokú ismereteket tartalmazó angol nyelvkönyvünket azok számára állítottuk össze, akik, ha más nyelvet még nem is, de a magyart többé-kevésbé tudatosan használják.
Az vezérelt ugyanis bennünket, hogy az angol nyelvet tanulni vágyók számára úgy magyarázzuk a nyelv sajátosságait és szabályait, hogy azok a magyarhoz képest ne tűnjenek túl idegennek és bonyolultnak.
Lehetetlent persze mi sem ígérhetünk, vagyis önmagában ez a könyv nem elegendő ahhoz, hogy önállóan elsajátítsuk az angol nyelv szabályait, de reméljük, hogy magyarázataink és a különböző fejezetekhez összeállított feladatok, valamint szórakoztató példamondataink egyrészt kellő segítséget nyújtanak a tanult nyelv megértéséhez, másrészt hozzájárulnak ahhoz, hogy sajátos gondolkodásunktól - mely anyanyelvünkből természetesen következik - néha képesek legyünk elrugaszkodni.
Jó tanulást és jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Ajánlja ismerőseinek!

Legolcsóbban, leggyorsabban a www.ingyenkonyv.hu könyváruház és a Régimódi könyvesbolt ajánlatában!

Vehet könyvet hitelre is!

10_nagy_327_2008092281806_487.jpg

 

 

 

Szólj hozzá a fórumon!


Pallas Könyv Online - www.konyv.biz